PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο ένας… διακοπές κι ο άλλος τιμωρία


Αστέρας για διακοπές, ΠΑΟΚ για Γολγοθά!
Ο ένας… διακοπές κι ο άλλος τιμωρία! Το ευρωπαϊκό όνειρο του Αστέρα θα αρχίσει του χρόνου με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Οι Αρκάδες πήραν τη νίκη 1-0 (βολεύονταν και με ισοπαλία) κόντρα στον ΠΑΟΚ και «σφράγισαν» το καλό εισιτήριο του Europa League μέσω της 2ης θέσης των πλέι-οφ.
Αντίθετα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στην τελευταία θέση (4η) και από τα μέσα του ερχόμενου Ιουλίου θα βρίσκεται στο γήπεδο!
Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας με σουτ στο 77ο λεπτό. Πολύ κακό ματς γενικότερα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την ομάδα του Γεωργιάδη να μην ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και τον Αστέρα να βολεύεται με συντηρητικό τέμπο.
Το ματς:
Αρκετά προσεκτικές εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Κανείς από τους δύο προπονητές δεν ήθελε να πάρει κάποιο ρίσκο και ήταν εμφανές αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, ο Αστέρας έδειχνε να πατάει ελαφρώς καλύτερα, καθώς κυκλοφορούσε με σχετική άνεση την μπάλα, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ «ξύπνησε» μετά το πρώτο τέταρτο, πίεσε σωστά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χαλάσει την ανάπτυξη του αντίπαλού του.
Παρότι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε. Βασική προτεραιότητα και των δύο ομάδων παρέμεινε η διατήρηση του «μηδέν», γεγονός που έφερε και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και νεύρα μεταξύ των παικτών. Έτσι, είτε λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού, είτε των «σφιχτών» αμυντικών γραμμών οι ευκαιρίες έρχονταν με το «σταγονόμετρο». Η μεγαλύτερη ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον Μακ (38΄) να μην σημαδεύει εστία αν και βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Αρκάδες να ανεβαίνουν, αλλά και πάλι χωρίς να ενοχλήσουν τον Ιτάνζ.
Με τον Ατρόμητο να προηγείται κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος να πιέσει με κάθε τρόπο στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες του Γεωργιάδη αν και ανέβασαν κάπως τις γραμμές τους δεν ανησύχησαν καθόλου τον Κοσίτσκι. Αντίθετα, ο Αστέρας έγινε πιο απειλητικός καθώς έβρισκε χώρους στις επιθέσεις στην κόντρα. Ο ρυθμός πάντως δεν ήταν καλώς αφού τα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αλλεπάλληλα και απ’ τις δύο πλευρές.
Η είσοδος των Σαββίδη-Περέιρα σε συνδυασμό με το άγχος των Αρκάδων, που όσο κυλούσαν τα λεπτά μεγάλωνε, έδωσε τα ηνία στον «δικέφαλο του Βορρά». Ούτε κι έτσι όμως ήρθε κάποια μεγάλη φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η είσοδος του Ιγκλέσιας στο παιχνίδι ήταν και η χαριστική βολή για τον ΠΑΟΚ, που τον είδε να χρήζεται σκόρερ και να τον καταδικάζει. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι φιλοξενούμενοι δεν πίστεψαν ποτέ στην ανατροπή.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61’ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης, Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (76’ Τσοκάνης)
Στον πάγκο: Μπαντής, Αλόκο, Λούι, Φερνάντεθ, Σκούρτης
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70’ Περέιρα), Κουλούρης (59’ Σαββίδης), Αθανασιάδης
Στον πάγκο: Γιακουμής, Μαντούρο, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget