Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)


Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Βρετανοί μέθυσαν σε αεροπλάνο με προορισμό το Ηράκλειο και το... προσγείωσαν στη Σόφια
Μεθυσμένη... πολιτεία θύμιζε αεροπλάνο της Thomson με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Η εν λόγω πτήση ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι όμως κατανάλωσαν λίγη βότκα παραπάνω, με αποτέλεσμα το αεροπάνο να προσγειωθεί στη Βουλγαρία μετά από καβγά που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι επιβάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, μία ομάδα νεαρών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, άρχισαν να τσακώνονται έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Ένας από τους νεαρούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα κορίτσι δέχτηκε χαστούκι στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα.

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί είχαν ως αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους, που είχε αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες.

Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες ανέφεραν ότι οι νεαροί που δημιούργησαν τις φασαρίες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας, με αποτέλεσμα να γίνουν επιθετικοί και προκλητικοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους νεαρούς συνελήφθη από τις αρχές στη Σόφια.

Το αεροπλάνο έφτασε τελικά στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top