PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





κοτόπουλο και σπαράγγια


κοτόπουλο και σπαράγγια
Υλικά (3 – 5 άτομα)
200 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο Νιτσιάκος, κομμένο σε κύβους
600 γρ. σπαράγγια φρέσκα καθαρισμένα
1 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί κομμένη σε κύβους 3εκ.
300 γρ. γραβιέρα χοντροτριμμένη
100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 αβγά
300 ml γάλα
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα σπαράγγια για 1 λεπτό. Τα αφαιρούμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αβγά και τα κρατάμε στην άκρη.
Παράλληλα, ψήνουμε τους κύβους του ψωμιού στον φούρνο στους 230ο C για 3-4 λεπτά.
Τοποθετούμε το ψημένο ψωμί σε πιρέξ και προσθέτουμε το μείγμα των αβγών με το γάλα, το τυρί και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 25 λεπτά.
Αποσύρουμε το πιρέξ από τον φούρνο, προσθέτουμε τα σπαράγγια και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 2-3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σχοινόπρασο και σερβίρουμε
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget