PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ολονύχτιο θρίλερ με τη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής


Στις 06:00 συνέντευξη Τύπου
Ολοκληρώθηκε και η τρίτη συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ κατά τη διάρκεια της τρίτης διακοπής της Συνόδου.
Ξεκίνησε ξανά στις 05:00 (ώς Ελλάδας) ξανά η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής που διακόπη τρεις φορές για ισάριθμες διαβουλεύσεις και επέφερε τρεις συναντήσεις του Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ.
Νωρίτερα, όπως δήλωσε ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί οι υπουργοί Οικονομίας της Ευρωζώνης θα πρέπει να καταλήξουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις για την Ελλάδα, τις οποίες στη συνέχεια θα κληθούν να επικυρώσουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων.
Οι σημερινές σύνοδοι δεν αναμένεται να είναι, ωστόσο,οι τελευταίες για το ελληνικό ζήτημα, αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του συμβουλίου της ζώνης του ευρώ, στις Βρυξέλλες.
Ταυτοχρόνως, είναι εξαιρετικά πιθανό να πραγματοποιηθεί νέα υπουργική σύνοδος την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, η οποία λαμβάνοντας υπόψη τις πρώτες νομοθετικές αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων, που ως τότε μάλλον θα έχουν μεσολαβήσει, θα ανάψει το πράσινο φως τόσο για την οικονομική συνδρομή προς την Ελλαδα τις ερχόμενες εβδομάδες, όσο και για το νέο τριετές προγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget