Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

Την επανεμφάνισή της στον Όλυμπο
έχει κάνει το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον μία αρκούδα δημιουργώντας αισιοδοξία πως το μυθικό βουνό μπορεί και να αποικηθεί ξανά.
Η πιο πρόσφατη καταγραφή αποδεικνύεται από φωτογραφίες που έβγαλαν δυο ορειβάτες πριν από δύο μήνες, το Μάιο του 2015, στο Οροπέδιο των Μουσών και πολύ κοντά στο καταφύγιο «Γιόσσος Αποστολίδης». Συγκεκριμένα οι δυο φίλοι από την Καβάλα, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στο καταφύγιο στις 16 Μαΐου, αντίκρισαν γύρω στις 8 το βράδυ την αρκούδα να περιφέρεται στο Οροπέδιο και κατάφεραν να τη φωτογραφίσουν. Αρχικά, όπως αναφέρουν, το ζώο κατευθύνθηκε προς το καταφύγιο «Χρήστος Κάκκαλος», ενώ στη συνέχεια κατέβηκε προς το «χωνί», ανέβηκε στα ζωνάρια του Στεφανιού και χάθηκε προς το ζωνάρι του Μύτικα. Στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι από την σελίδα του Olympus Marathon στο Facebook, διακρίνεται ξεκάθαρα η αρκούδα, καθώς περπατά στο Οροπέδιο των Μουσών.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top