PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού


Την ανηφόρα παίρνει ο υδράργυρος από σήμερα, Κυριακή (26/07/2015),
ενώ θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και την επόμενη εβδομάδα, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Πάντως, σήμερα αναμένονται και τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Η άνοδος της θερμοκρασίας θ' αρχίσει να γίνεται αισθητή από την Κυριακή, κυρίως στις νότιες και τις ανατολικές περιοχές όπου το θερμόμετρο θα δείξει 38 βαθμούς Κελσίου.
Περαιτέρω άνοδος αναμένεται τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου και καθώς η ένταση των ανέμων θα πέσει, η ζέστη θα γίνεται ακόμα πιο αισθητή.
Σε υψηλά επίπεδα θα παραμείνει η θερμοκρασία μέχρι και την Παρασκευή (31/7).
Για σήμερα 26 Ιουλίου, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 22 έως 36 βαθμούς Kελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Kελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως, της Μακεδονίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς Kελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget