Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της πόλης μαςτο βιβλίο του συμπολίτη μας Παρασκευά Καλπακτσόγλου με τίτλο «Το σπίτι μου… Η γειτονιά μου… Η πόλη μου…». Το βιβλίο, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το αναγνωστικό κοινό, περγράφει με λεπτομέρεια στη ζωή της πόλης μας την περίοδο από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’60.
Η πλούσια ύλη του και ο μεγάλος αριθμός φωτογραφιών αναφέρονται σε δρόμους, κτίρια, σημεία, καταστήματα, επαγγέλματα, συνήθειες, ήθη αλλά και πρόσωπα που έπαιξαν με τον τρόπο τους κάποιο ρόλο στη ζωή της πόλης την εποχή εκείνη.
Ακόμα περιγράφεται μία σειρά από γεγονότα που συνέβησαν τότε και συνέβαλαν στην ανάπτυξη της Κατερίνης αλλά και του Νομού Πιερίας. Όλα τα παραπάνω είναι δοσμένα από την οπτική γωνία ενός μαθητή του Δημοτικού και του Γυμνασίου, αστικής καταγωγής, με το βαθμό αντικειμενικότητας που έχει αυτή η ηλικία.
Συνιστάται να διαβαστεί από όσους και όσες θέλουν να θυμηθούν ή να μάθουν για τη ζωή των ανθρώπων της πόλης μας εκείνη την περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top