Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006


Με αρκετά άστατο καιρό άρχισε ο Αύγουστος στη χώρα μας, με βροχές και έντονες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τμήματα.
Με αρκετά άστατο καιρό άρχισε ο Αύγουστος στη χώρα μας, με βροχές και έντονες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τμήματα. Μάλιστα αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε πολλές περιοχές από τις χαλαζοπτώσεις, τους κεραυνούς και τους θυελλώδεις ανέμους. Τα μπουρίνια θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το επόμενο τριήμερο, επηρεάζοντας νησιά του Αιγαίου και του νότιου Ιονίου.
Για αύριο Παρασκευή 7 Αυγούστου, αναμένεται ο καιρός να αρχίσει άστατος στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, από το ύψος της Χαλκιδικής έως και την ανατολική Στερεά, με κάποιες μπόρες τοπικού χαρακτήρα. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Μέσα στη μέρα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
Προς το βράδυ φαίνεται πως ενώ οι μπόρες θα εξασθενούν σε αυτά τα τμήματα, επιδείνωση θα υπάρξει στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες.
Δεν αποκλείεται οι καταιγίδες να συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, χαλαζοπτώσεις, ραγδαίες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ριπαίους ανέμους σε τοπικό επίπεδο. Συνίσταται προσοχή ιδίως σε παράκτιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Β-ΒΔ στα 4-5bf στα ανοιχτά κυρίως τμήματα. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι Β-ΒΑ στα 5-6bf, ενώ προς το βράδυ θα ενισχυθούν στα κεντρικά και βόρεια τμήματα στα 7-8bf.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τμήματα της χώρας τους 35- βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά τους 36 βαθμούς κελσίου, στα δυτικά τους 36 βαθμούς κελσίου, στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τους 34 βαθμούς κελσίου, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 33-34 βαθμούς κελσίου.
Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα δώσουν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ προς τη Χαλκιδική η αστάθεια θα παραμείνει και θα εκδηλώνονται κάποιες καταιγίδες έως νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί στα 2-3bf και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34-35 βαθμούς κελσίου.
Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα κυλήσει με ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Βροχές και καταιγίδες θα επηρεάζουν το μεσημέρι και το απόγευμα τα ηπειρωτικά και τις πρωινές και νυχτερινές ώρες τις παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής χώρας, καθώς και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι παραμένουν από βόρειες διευθύνσεις στα 5-6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 7bf. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα φτάσει στα βόρεια τους 33 βαθμούς κελσίου, στα δυτικά τους 34 βαθμούς κελσίου, στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου τους 32 βαθμούς κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top