Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου
Ο τίτλος των συναυλιών του Γιάννη Χαρούλη «Χίλια καλώς εσμίξαμε», πλέον με αφορμή την κοσμοσυρροή που γνώρισε ο καλλιτέχνης το Σαββατόβραδο 8 Αυγούστου 2015 στο αρχαίο θέατρο του Δίου, μπορεί να τιτλοφορείται … «χιλιάδες καλώς εσμίξαμε».
Το αδιαχώρητο στη συναυλία του τραγουδοποιού με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή. Μια από μεγαλύτερες εκδηλώσεις στη σαραντατετράχρονη διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας απόλαυσαν και σιγοτραγούδησαν με τους καλλιτέχνες που συνδύασαν το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Μέσα σε ένα οδοιπορικό στο χθες που ξύπνησε τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα που χτίζει τα ακούσματα του μέλλοντος.
Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και με κατανόηση συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς. Γιατί μέσα από τέτοιες συναυλίες όπου το κοινό συμμετέχει, εκφράζεται και απολαμβάνει, δικαιώνεται και αναδεικνύεται ο ρόλος του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Η συναυλία διήρκησε περίπου τρεις ώρες με τους θεατές να μην επιθυμούν να … σταματήσουν οι ήχοι και να σβήσουν τα φώτα.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top