PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-3




Oλυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 0-3 (τελικό)

Με ένα μάλλον τυχερό γκολ του Τόμας Μίλερ στο 52' και δυο γκολ (το ένα με πέναλτι) στην εκποή του αγώνα με τους Γκέτσε και Μίλερ, η Μπάγιερν κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions LeagueΑναμονή τέλος. Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακού εδώ και... μήνες έφτασε! Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται και πάλι στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο γήπεδο όπου τις προηγούμενες χρονιές «γονάτισαν» κάτω από την πίεση των οπαδών και την θέληση των παικτών οι πρωταθλήτριες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Εκεί όπου όλοι ευελπιστούν ότι το ίδιο θα συμβεί και με μια από τις πιο δύσκολες αντιπάλους ομολογουμένως που θα μπορούσε να κληρωθεί ο Ολυμπιακός.
Η Μπάγερν Μονάχου των μεγάλων αστεριών και του... άστρου του Πεπ Γκουαρντιόλα ήρθε υποψιασμένη και αποφασισμένη να μην μπει στο κλαμπ όπου ανήκουν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν άντεξαν και γνώρισαν ήττες από τους «ερυθρόλευκους». Η πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κρύβει πάντα εκπλήξεις και οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν να δείξουν τα δόντια τους απέναντι στο Νόιερ, τον Λαμ, τον Βιντάλ, τον Μίλερ, τον Γκέτσε, τον Λεβαντόφσκι και τους υπόλοιπους.
Στα μείον ότι ακόμη δεν υπάρχει η απαραίτητη ομοιογένεια, καθώς η ομάδα έχει παίξει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια και μερικοί παίκτες ήρθαν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (Ερνάνι, Ιντέγε), ενώ άλλοι δεν έχουν ακόμη τα απαραίτητα παιχνίδια στα πόδια τους (Καμπιάσο, Σεμπά, Ντα Κόστα). Πονοκέφαλο για τον Πορτογάλο τεχνικό αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει στον παρτενέρ του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή.
Οι ανέτοιμοι Μπουχαλάκης και Μανιάτης και ο πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένος Κασάμι ερίζουν για τη θέση του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς και ο Σίλβα καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση για το αποψινό ντέρμπι.
Εκτός ο Μανιάτης
Έτσι με αλλαγή της τελευταίας στιγμής ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε εκτός αποστολής. Στη θέση του συμπεριελήφθη ο Πραξιτέλης Βούρος.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την γερμανική ομάδα:
Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Βούρος, Μαζουακού, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.
Σε ένα λογικά 4-3-1-2, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία. Δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Μαζουακού, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Ντα Κόστα.
Στον άξονα θα παίξουν οι Σαλίνο, Καμπιάσο και Κασάμι, μπροστά τους ο Τσόρι, με δίδυμο στην επίθεση οι Πάρντο και Ιντέγε (ο Νιγηριανός ελαφρώς πιο μπροστά).
Η αρχική σύνθεση: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι, Τσόρι, Πάρντο, Ιντέγε.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget