Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του νεκρού ορειβάτη απο τα Καζάνια Ολύμπου
Η επίπονη και συνάμα επικίνδυνη επιχείρηση μεταφοράς του άτυχου άνδρα ορειβάτη που έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό, στην τοποθεσία"ΚΑΖΑΝΙΑ" Ολύμπου, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από δώδεκα ώρες πορείας-μεταφοράς. Η διάρκεια της αποστολής
ξεπέρασε τις 30 ώρες καθώς πρόκειται για ένα μονοπάτι ιδιαίτερης δυσκολίας. Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ευκολότερα και λιγότερα επικίνδυνα αν η Πολιτεία δεν είχε αρνηθεί την παροχή ελικοπτέρου "σ' έναν Έλληνα που έχασε τη ζωή του στα 2.800 μέτρα".
Η μεταφορά έγινε από το μονοπάτι του Ξερολακίου και κατέληξε στη θέση Σπηλιές. Το άτομο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τραγική ειρωνία, ότι ο ίδιος του ήταν υπάλληλος του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Η όλη επιχείρηση ήταν ιδιαίτερα επίπονη για το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, ΠΥ Λιτοχώρου και τους εθελοντές της Ελληνικής ομάδας διάσωσης. Εικοσιδύο (22) άτομα συνολικά πήραν μέρος στην επιχείρηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση μεταφοράς του νεκρού ορειβάτη.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top