PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η κορμάρα κτηνίατρος που έσκυψε και αναστάτωσε την Θεσσαλονίκη

Η κτηνίατρος που ξύπνησε το....αντρικό κτήνος των ανδρών στην Θεσσαλονίκη όταν έσκυψε να χαϊδέψει το .....σκυλάκι.
Ένα ατυχές περιστατικό σε μια επίδειξη μόδας νέων σχεδιαστών στάθηκε η αφορμή για να ανάψει φωτιές στα social media, μια κτηνίατρος από τη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη Μέμου.
Αν και δεν είναι μοντέλο, η Ειρήνη αποφάσισε να λάβει μέρος στην επίδειξη με θέμα «Νέα Παραλία-νέα πασαρέλα-ελεύθερη έκφραση για ένα ένδυμα», που έγινε δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών σχεδιαστών μόδας και όχι μόνο.
Στόχος της επίδειξης ήταν η ανακύκλωση στη ζωή μας και τα ανακυκλώσιμα υλικά. Ωστόσο, τα φώτα έκλεψε η Ειρήνη, η οποία συμμετείχε στην επίδειξη για να στηρίξει την ξαδέλφη της που είναι επαγγελματίας σχεδιάστρια τσαντών, Μαριάννα Βυθούλκα.

Φόρεσε λοιπόν μια ξύλινη δημιουργία της ξαδέλφης της, η οποία έκανε διάσημη την ίδια και το καλλίγραμμο κορμί της.
Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι κτηνίατρος και όχι μοντέλο, φόρεσε το ούτως ή άλλως αποκαλυπτικό φόρεμα «Fall in Love», το οποίο είναι μία χειροποίητη έμπνευση της Μαριάννας Βυθούλκα, εξ' ολοκλήρου από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης, αξίας 200 ευρώ.

Τα μαλλιά της ήταν στολισμένα από σχοινιά καραβιού, και ήταν εναρμονισμένη με το θέμα της εκδήλωσης.
Ωστόσο, το φόρεμα ήταν τόσο κοντό που όταν η νεαρή έσκυψε για λίγο για να χαϊδέψει ένα σκυλί, αποκάλυψε τα οπίσθιά της σε όλο τον κόσμο.Φάτε μάτια ψάρια   που λέει και η παροιμία...   

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget