PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 0,5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ντιμπέιτ

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 0,5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ντιμπέιτ
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% έναντι 27,5% της Νέας Δημοκρατίας - Στην τρίτη θέση, ισοδυναμούν με 6,5% Χ.Α και Δημοκρατική Συμπαράταξη - Ακολουθούν Το Ποτάμι και το ΚΚΕ με 5% - Στο 7% οι αναποφάσιστοιΠροβάδισμα 0,5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.
Η δημοσκόπηση έγινε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ένα μέρος της διεξήχθη μετά το χτεσινοβραδινό ντιμπέιτ.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% έναντι 27,5% της Νέας Δημοκρατίας. Στην τρίτη θέση, ισοδυναμούν με 6,5% Χρυσή Αυγή και Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ). Ακολουθούν Το Ποτάμι με 5%, το ΚΚΕ με 5%, η ΛΑΕ με 3,5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,5% και οι ΑΝΕΛ με 2%.Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 7%.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας κατά 36% έναντι 34% του Ευάγγελου Μεϊμαράκη - και οι δύο έχουν ανεβάσει τα ποσοστά τους κατά μία μονάδα από την προηγούμενη βδομάδα.
Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει σε ποσοστό 58% ενώ της ΝΔ σε ποσοστό 81%.
Η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας αξιολογούνται από τους πολίτες ως το πιο σημαντικό θέμα με 43%, ενώ ακολουθούν η σταθερότητα της χώρας με 24%, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων με 11%, η διαπραγμάτευση του χρέους με 7% και η ευρωπαϊκή προοπτική και το ευρώ με 6%.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στο ότι διασφαλίζει περισσότερο τη σταθερότητα της χώρας, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας, και την ευρωπαϊκή προοπτική και το ευρώ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται στα θέματα διασφάλισης της μείωσης των κοινωνικών ανισοτήτων και στην διαπραγμάτευση του χρέους.
Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget