PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Καταγγελία πατέρα - Κατέβασαν τον 10χρονο γιο μου από το λεωφορείο για ένα ευρώ

Ντροπή και οργή προκαλεί η είδηση πως ένας οδηγός ΚΤΕΛ στην Κόρινθο,κατέβασε από το λεωφορείο ένα 10χρονο… για ένα ευρώ. Φαίνεται πως το κέρδος -που τι κέρδος μπορεί να έχει κάποιος με ένα ευρώ- «τυφλώνει» μερικούς ανθρώπους και τους κάνει να θέτουν σε κίνδυνο μικρά παιδιά... Τι θα συνέβαινε άραγε αν το παιδάκι πάθαινε κάτι;;;
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή της τετάρτης δημοτικού, κύριος Μάριος Καμπορόζος, ο γιος του σχολώντας από το σχολείο χθες που είναι αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι του στην Κόρινθο, πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα, για να επιστρέψει στους γονείς του.
Όμως ακόμα δεν έχουν βγει οι μαθητικές κάρτες για τα λεωφορεία. Έτσι, ο οδηγός του λεωφορείου πήγε και ρώτησε σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καμπορόζο, τον μικρό πόσο χρονών είναι. Εκείνος απάντησε πως είναι 10. Τότε ο οδηγός είπε στο παιδάκι πως έπρεπε να πληρώσει. Ο 10χρονος όμως τόνισε πως δεν έχει λεφτά πάνω του.
«Κατέβα κάτω ρε. Εγώ δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα» του είπε ο οδηγός που όντως είχε το θράσος να παρατήσει τον μικρό στο δρόμο για… ένα ευρώ.
«Το θέμα είναι η ψυχολογία του παιδιού μου που με το ζόρι τον πήγαμε σήμερα στο σχολείο» επεσήμανε ο πατέρας.
«Αισθάνομαι ντροπή για τον οδηγό του ΚΤΕΛ που κατέβασε τον 10χρονο από το λεωφορείο»
«Το πληροφορήθηκα και λυπούμαι πολύ. Επικοινώνησα εγώ με τον οδηγό ο οποίος ζητά συγγνώμη. Ζητώ και εγώ συγγνώμη προσωπικά. Ο οδηγός στο τηλέφωνο μου είπε “πρόεδρε, μου κόλλησε το μυαλό”. Είναι ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό. Ο άνθρωπος δεν δημιουργεί προβλήματα. Αν πάθαινε κάτι τι παιδί ποιος θα απολογούταν; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.» σημείωσε ο Παναγιώτης Μάρκελος, Πρόεδρος ΚΤΕΛ Κορινθίας.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget