PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





H Ρωσία στέλνει το αεροπλανοφόρο "Αdmiral Kuznetsov" με 42 Su-33/-25 & MiG-29K στην Συρία

Έτοιμο να προωθηθεί στις ακτές της Συρίας
έμφορτο μαχητικών και οπλισμού είναι το ρωσικό αεριπλανοφόρο "Admiral Kuznetsov" από το Μούρμανσκ όπου εκτελούνται οι εργασίες αναβάθμισής του, αναφέρουν πηγές από την διοίκκηση του Βόρειου Στόλου.
Το αεροπλανοφόρο μεταφέρει 59 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και η συμμετοχή του στις επιχειρήσεις κρίθηκε απαραίτητη, καθώς οι επιχειρησιακές ανάγκες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Συρία, απαιτούν πολύ περισσότερα από τα 50 μαχητικά και επιθετικά ελικόπτερα που βρίσκονται τώρα στα συριακά αεροδρόμια.
"Οι εργασίες αναβάθμισης τελειώνουν το σαββατκύριακο, και από εκεί θα μεταβέι στις συριακές ακτές προς για να συμμετάσχει στην επιχείρηση καταστροφής του ISIL"
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο το αεροπλανοφόρο πραγματοποίησε επισκευές στο ναυπηγείο του Roslyakovo (περιοχή Murmansk) ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης.
Το αεροπλανοφόρο έρχεται "φορτωμένο" και με τις Μοίρες μαχητικών του να ολοκληρώνουν ταχύρρυθμη εκπαίδευση σε αποστολές κρούσης στόχων εδάφους με σειρά πυρομαχικών (διατρητικές βόμβες, βόμβες διασποράς κλπ) από αυτές που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Συρία και επιτάσσουν οι ανάγκες προσβολής των ισλαμιστών.
Μαχητικά/κρούσης
14 × Su-33 (η ναυτική έκδοση του Su-30SM)
20/4 × MiG-29K/KUB
4 × Su-25TG/UBP
Eλικόπτερα
4 × Ka-27LD32 helicopters
11 × Kamov Ka-27PL helicopters
2 × Kamov Ka-27PS helicopters
Υπολογίζεται ότι απαιτούνται περίπου 200 μαχητικά αεροσκάφη κι ένας χρονικός ορίζοντας εντατικών βομβαρδισμών τεσσάρων μηνών για να επιτευχθεί ο στόχος εξάλειψης της απειλής του ISIL στην δυτική και βόρεια Συρία, σε συνδυασμό με ευρείες χερσαίες επιχειρήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget