PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το φαινόμενο Ελ Νίνιο θα "χτυπήσει" και σε Πιερία

Το φαινόμενο Ελ Νίνιο θα "χτυπήσει" και σε Πιερία,Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Λάρισα ;Αμερικανοί επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει για τη μετεωρολογική βόμβα που «ακούει» στο όνομα Ελ Νίνιο, με το πιο βαρύ χειμώνα όλων των εποχών να είναι... προ των πυλών. Ποιες περιοχές της Ελλάδας όμως θα υποφέρουν;
Σύμφωνα με πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, οι παρακάτω περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από το φαινόμενο Ελ Νίνιο φέτος το χειμώνα και ιδιαίτερα από το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και μετά.
Υποψηφιότητα για ισχυρές χιονοπτώσεις ψύχος και ακραίες καταιγίδες με κεραυνούς και ανεμοστρόβιλους, θέτουν όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Ιονίου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου !!
Ο χειμώνας φέτος θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός με πολλά χιόνια στην βόρεια Ελλάδα σημειώνει το Greek-Weather.Org, ενώ γενικότερα μετεωρολόγοι του εξωτερικού προειδοποιούν για έναν ψυχρό χειμώνα σε όλη την Ευρώπη παρά το γεγονός πως ο Νοέμβριος εξελίσσεται αρκετά θερμός και άνομβρος.
Μη ξεγελάσει κανέναν η καλοκαιρία αυτού του μήνα διότι ο χειμώνας θα μπει απότομα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα και το φαινόμενο Ελ Νίνιο θα έχει επίδραση σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.
Πηγή: greek-weather.org

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget