PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ματαιώθηκε το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: Πεδίο μάχης η Λεωφόρος!

Ντροπή... Εικόνες που δεν θα έπρεπε να βλέπουμε σε γήπεδα ποδοσφαίρου.Μόνο θλίψη.
Αναλυτικό ρεπορτάζ με όσα συμβαίνουν:Αναλυτικό ρεπορτάζ με όσα συμβαίνουν:Η ματαίωση του «αιωνίου» ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έμελλε να γράψει μία ακόμη μελανή σελίδα στην Ιστορία του αθλήματος.
Ο διαιτητής Παππάς, έκρινε πως οι φωτοβολίδες που έπεσαν μιάμιση ώρα (στις 18:10) πριν από τη σέντρα, ήταν ικανή αφορμή για να επιφέρουν την οριστική ματαίωση του αγώνα περίπου στις 20:00
Με την ανακοίνωση της απόφασης το «Απόστολος Νικολαΐδης» μετατράπηκε κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και υπήρξαν σφοδρές συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ.
Συλλήψεις - προσαγωγές και τραυματισμοί...
Όσο περνούσε η ώρα η ένταση κλιμακωνόταν, η κατάσταση ξέφευγε και υπήρξαν τραυματισμοί φιλάθλων και τριών αστυνομικών. Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 50 προσαγωγές και 16 συλλήψεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων και όλοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι, δεν διατρέχει κίνδυνο. Επίσης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και άλλοι δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ ελαφρότερα.
Οι πιθανές ποινές…
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ισχύουν όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, ότι δηλαδή ο διαιτητής Παππάς ματαίωσε τον αγώνα λόγω τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Φινμπόγκασον από φωτοβολίδα κατά το «ζέσταμα» της ομάδας (στις 18:07) τότε:
Με βάση τον ΚΑΠ, ο αγώνας ματαιώθηκε με με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου και οι «πράσινοι» θα μηδενιστούν, δηλαδή θα χάσουν τον αγώνα με 3-0 στα «χαρτιά». Παράλληλα απειλούνται με αφαίρεση 3 βαθμών από την εφετινή βαθμολογία και με αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.
Επίσης, με βάση τον νέο νόμο, τα εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μπορούν να επιφέρουν νέα αφαίρεση 3 βαθμών, καθώς και τιμωρία της έδρας για 2 έως 3 αγωνιστικές και πρόστιμο από 70.000 έως 150.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget