PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Δεκαεννιάχρονη αποκαλύπτει το ψέμα πίσω από τα χαμόγελα στα social media

Σίδνεϊ, Αυστραλία..Η Εσένα Ο'Νιλ υπήρξε φαινόμενο στα social media. Είχε 777.000 follower στο Instagram και 270.000 στο κανάλι της στο YouTube. Όλοι θεωρούσαν ότι η πανέμορφη 19χρονη Αυστραλή είχε τα πάντα, μία τέλεια ζωή που όμως αποκαλύφθηκε ότι ήταν ψεύτικη.
Η νεαρή κοπέλα ανέβαζε χιλιάδες φωτογραφίες από τη φαινομενικά τέλεια ζωή της. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια σε ένα βίντεο και να σβήσει τους λογαριασμούς της στα social media.
Η Εσένα Ο' Νιλ ανέφερε πόσο «σκηνοθετημένο, ψεύτικο και πιεστικό είναι το να δείχνεις στον κόσμο "πόσο τέλεια είναι η ζωή σου/το σώμα σου/ ο εαυτός σου"».
«Ξόδευα κάθε ημέρα να κοιτάζω την οθόνη, να βλέπω και να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους» είπε η νεαρή κοπέλα, παραδεχόμενη ότι «μετρούσε» την αξία της μέσα από τα like που λάμβανε.
«Είναι πιο εύκολο να κοιτάζεις λαμπερά και όμορφα πράγματα που φαίνονται ευτυχισμένα παρά να σταματήσεις και να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τον εαυτό σου» σημειώνει στο βίντεο που έγινε viral.
Σταρ στο Instagram, η κοπέλα παραδέχθηκε ότι έβγαζε χρήματα από τις αναρτήσεις της στα social media.
Διαφημιστές πλήρωναν έως και 400 δολάρια για την ανάρτηση μίας φωτογραφίας της όπου φορούσε απλά ένα συγκεκριμένο ρούχο.
«Ξέρω ότι πολλές διαδικτυακές μάρκες πληρώνουν έως και 2.000 δολάρια για ένα ποστ» σημειώνει, αναφέροντας ότι αυτό δεν είναι κακό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος. «Η φωτογραφία αυτή δεν είχε καμία ουσία» σημειώνει.
Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να στείλει ένα νέο μήνυμα στους θαυμαστές της. Να αλλάξουν τους όρους του «παιχνιδιού».
Τώρα ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram τις ίδιες φωτογραφίες, τοποθετώντας δίπλα τους «πραγματικές» λεζάντες.
Ορισμένοι από τους χρήστες του Διαδικτύου συγχαίρουν την κοπέλα για το θάρρος της, άλλοι την επικρίνουν θεωρώντας ότι αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget