PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





‘Εμεινε με το στέμμα στο χέρι η Κολομβιανή κουκλάρα: Το απίστευτο λάθος στα καλλιστεία Μις Υφήλιος

‘Εμεινε με το στέμμα στο χέρι η Κολομβιανή κουκλάρα: Το απίστευτο λάθος στα καλλιστεία Μις Υφήλιος
Επί δύο ολόκληρα λεπτά η Μις Κολομβία Αριάντνα Γκουτιέρες γιόρταζε το βράδυ της Κυριακής τη νίκη της στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2015.
Με δάκρυα στα μάτια και ένα διαμαντένιο στέμμα να στολίζει το κεφάλι της, χαιρετούσε χαμογελώντας το κοινό ενώ κρατούσε σφιχτά στο χέρι τη σημαία της χώρας της.
Ξαφνικά όμως οι εορτασμοί της Γκουτιέρες διακόπηκαν, όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Στιβ Χάρβεϊ την πλησίασε αμήχανα για να της πει ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος, ανακοινώνοντας την ως νικήτρια. Η πραγματική Μις Υφήλιος ήταν η Μις Φιλιππίνες, Pia Βούρτσμπαχ…
«Εμ, πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη. Η πρώτη υποψήφια είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι οι Φιλιππίνες», είπε ο Χάρβεϊ ενώπιον του εμφανώς αναστατωμένου κοινού.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο καταγράφει τη στιγμή, τα λεπτά που ακολούθησαν μετά τη διευκρίνηση του Χάρβεϊ ήταν γεμάτα από απόλυτη σύγχυση και σοκ.
Η Βούρτσμπαχ, εμφανώς σαστισμένη, προχώρησε προς το κέντρο της σκηνής, προσπαθώντας καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Όταν βρέθηκε ξανά κάτω από το φως του προβολέα στάθηκε δίπλα στην Γκουτιέρες, η οποία φορούσε ακόμα το στέμμα, για αρκετά άκρως αμήχανα δευτερόλεπτα, με τις δυο τους να μην ξέρουν τι να κάνουν.
«Ακούστε παιδιά, αφήστε με λίγο να αναλάβω το θέμα», είπε ο Χάρβεϊ, σπάζοντας την άβολη σιωπή που θα μπορούσε να μπει στο πάνθεον των πιο αμήχανων στιγμών στην ιστορία του θεάματος.
«Αυτό ακριβώς έγραφε η κάρτα. Θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη. Ήταν δικό μου λάθος. Ένα τρομερό λάθος».
Αμέσως μετά, η πρώην Μις Υφήλιος πήρε το στέμμα από το κεφάλι της Μις Κολομβίας και το απόθεσε στο κεφάλι της Μις Φιλιππίνες.
Αν πάντως υπάρχει κάτι σε όλο αυτό που μοιάζει με τεράστιο λάθος, αυτό είναι η διόρθωση του… λάθους. Η Μις Φιλιππίνες υστερεί εμφανώς σε… κλάση, η Κολομβιανή κουκλάρα είναι νικήτρια στις καρδιές μας.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget