PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Νεκρός ο γιος, τραυματίας ο πατέρας από πυρά κτηνοτρόφου που πήγαν να κλέψουν

Νεκρός από τα πυρά 51χρονουέπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ένας 23χρονος και τραυματίας ο 49χρονος πατέρας του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν επιχείρησαν να κλέψουν από ποιμνιοστάσιο, ο ιδιοκτήτης του τους πυροβόλησε. Φως στην ανθρωποκτονία 23χρονου και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου πατέρα του, το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, έριξε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τον 49χρονο πατέρα του σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.
Ο 49χρονος, που μαζί με τον γιο του διατηρούσαν ταβέρνα και χοιροτροφική μονάδα στα Αμπελάκια Λάρισας, έφερε και ο ίδιος τραύματα από πυροβόλο όπλο στο χέρι και το πόδι και παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό του έχει βληθεί από πυροβόλο όπλο.
Όπως προέκυψε, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί τις πρώτες πρωινές ώρες χθες με το φορτηγό σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν, κοντά στους Αγίους Αναργύρους, δύο άντρες, επίσης πατέρας και γιος, ηλικίας 51 και 28 ετών, με σκοπό την κλοπή.
Οι δύο ιδιοκτήτες ειδοποιήθηκαν μέσω συστήματος συναγερμού για την παρουσία ατόμων στο μαντρί τους. Μετέβησαν εκεί και ο 51χρονος πυροβόλησε τον 23χρονο και τον 49χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget