Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Απαισιόδοξοι οι πολίτες για τη νέα χρονιά
Ένας στους δυο πολίτες που απάντησαν προβλέπει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει και ότι θα χρειαστεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, ενώ δεν αποκλείει ακόμη και εκλογές.
Με αισθήματα απογοήτευσης περιγράφουν οι πολίτες το 2015, όπως αποτυπώνεται στα στοιχεία της έρευνας της εταιρίας Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής».
Σύμφωνα με τα ευρήματα, η χρονιά που μόλις έφυγε ήταν χειρότερη για το 71,5% των πολιτών, ενώ το 69,5% χαρακτήρισε το 2015 ως έτος «και ελπίδας και απογοήτευσης από την πολιτική».
Απαισιοδοξία υπάρχει από τους πολίτες και για τη νέα χρονιά, καθώς το 55,1% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι φέτος τα πράγματα θα χειροτερέψουν, αντιθέτως από το 24,5% όσων απάντησαν που θεωρούν ότι τα πράγματα θα μείνουν στάσιμα.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο του Grexit, 6 στους 10 πιστεύουν ότι τα σχετικά εφιαλτικά σενάρια για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα επανέλθουν. Την ίδια στιγμή ένας στους δυο προβλέπει πολιτική αστάθεια και πιστεύει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει και ότι θα χρειαστεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, ενώ δεν αποκλείει ακόμα και εκλογές.
Για τους ερωτηθέντες η επιβολή των capital controls είναι το σύμβολο της ανωμαλίας, της απόκλισης από το πρότυπο της δυτικής χώρας.
Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό, τρία ονόματα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πολιτικούς που επηρέασαν περισσότερο τα πράγματα στη χώρα: ο Αλέξης Τσίπρας (70,4%), ο Γ.Βαρουφάκης (39,7%), η Ζωή Κωνσταντοπούλου (20,7%). Χαμηλότερα βρίσκονται οι δυο διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με 4% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 3,7%.
Πηγή: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top