Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Kατερίνη....Κλειστές οι επιχειρήσεις την Τετάρτη -Συμπαράσταση στους αγρότες
Η ΟΜΟΣΠΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
συμπαρατάσσεται στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και ολων οσων θίγονται από το ασφαλιστικό που θέλει να φέρει προς ψήφιση η Κυβέρνηση.
Σ΄αυτή την κρίσιμη για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας συγκυρία, η ψήφιση επώδυνων μέτρων που αυξάνουν υπέρμετρα τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΡΗ των.. επαγγελματιών-εμπόρων –βιοτεχνών αγροτών, εργαζομένων, επιστημόνων, συνταξιούχων θα εχει καταστροφικά αποτελέσματα.
Ο συνδυασμός της υψηλής φορολόγησης με την κατακόρυφη κι εκτός πραγματικότητας αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών θα επιφέρει ουσιαστικά την φτωχοποίηση της ελληνικής οικονομίας ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις γκρίζες ζώνες της οικονομίας όπως η μαύρη εργασία, η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή.
ΟΛΟΙ μαζί αυτοασχολούμενοι,αγρότες,επιστήμονες,εργαζόμενοι,συνταξιούχοι θα πρέπει να αντισταθούμε στις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση κατ’ εντολη των δανειστών, και εξαθλιώνουν την κοινωνία και την οικονομία.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 IANΟΥΑΡΙΟΥ 2016 12-14.30 ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top