Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες και Επιστημονικοί φορείς μια γροθιά!- Με πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση εμπόρων, βιοτεχνών, επαγγελματιών και επιστημονικών φορέων της Πιερίας στην Πλατεία Συντριβανίου στην Κατερίνη,
 
με αιχμή του δόρατος και βασικό αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού, που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση. Οι εκπρόσωποι όλων των κλάδων έδωσαν δυναμικό "παρών" ενώ ακολούθησε πορεία προς την Πλατεία Ελευθερίας.
Ειδικότερα, τις φωνές τους ένωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, η Ομοσπονδία Εμπόρων-Βιοτεχνών και Επαγγελματιών (ΟΕΒΕ) Ν. Πιερίας, το Επιμελητήριο Πιερίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πιερίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας, το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Πιερίας, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Πιερίας, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Πιερίας, η Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, το Eurotaxi Κατερίνης και πολλοί άλλοι φορείς.


Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top