Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Ένα ακόμη χρυσό . . . για τους οίνους Πιερίας! ! !Ένα ακόμη χρυσό βραβείο, μας ήρθε εδώ στην Πιερία για τους εκλεκτούς πλέον οίνους μας, οίνοι Πιερίας (Π.Γ.Ε.) από τον διεθνή διαγωνισμό Berliner Wein Trophy 2016.
Το χρυσό βραβείο από το Βερολίνο το έφερε το οινοποιείο του Αποστόλη Κούτρη από την Ράχη Πιερίας. Ktima kourti - Κτήμα Κούρτη
Συγκεκριμένα χρυσό βραβείο απέσπασε στον διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου και το κρασί «ΟΙΝΟΒΙΟΝ 2013» ένας οίνος βιολογικός ξηρός παραγωγής 2013. Έτσι ένας ακόμη οίνος Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Πιερίας μπόρεσε να διακριθεί και να ανεβάσει στα δύο (2) για φέτος τα χρυσά βραβεία στη γευστική δοκιμή, ανάμεσα σε 9560 δείγματα, στα πλαίσια του διεθνή διαγωνισμού «Berliner Wein Trophy 2016».

Οι αμπελώνες της Πιερίας, μέσα στην αγκαλιά του Ολύμπου και των Πιερίων, με τα χάδια της αύρας του Θερμαϊκού και την δροσιά του «Ολυμπιάτη αήρ» μας χαρίζουν τον εξαιρετικό χυμό τους για να το μετατρέψει το μεράκι των οινοπαραγωγών μας στους εκλεκτούς οίνους Πιερίας (Π.Γ.Ε.).

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top