PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Δεν θα γίνει κέντρο Φιλοξενίας στο Λιτόχωρο

Δεν θα γίνει κέντρο Φιλοξενίας στο ΛιτόχωροΟλοκληρώθηκε η συνάντηση της Πιερικής Αντιπροσωπίας με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δ. Βίτσα.
Δεν προχωρήσει η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Λιτόχωρο. Αυτή είναι απόφαση του αν. Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον δήμαρχο Δίου Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμο.
Κατά τη συνάντηση, (από την οποία, αν και είχαν προσκληθεί δεν ήταν παρόντες οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ), οι δύο πλευρές είχαν έναν ουσιαστικό διάλογο και ουσιαστική ανταλλαγή επιχειρημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βίτσας, παραδέχθηκε οτι η περιοχή «Καναπίτσα» του Λιτοχώρου είναι ακατάλληλη. Το βασικό επιχείρημα που προέβαλαν οι κύριοι Κουκοδήμος και Δημόπουλος, είναι οτι η περιοχή είναι αμιγώς τουριστική και ένα τέτοιο κέντρο ενδεχομένως θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στην τουριστική εικόνα της περιοχής.
Από την πλευρά του ο κ. Βίτσας, είπε οτι στην παρούσα φάση η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει στη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Πιερία, αφού και το Υπουργείο Τουρισμού έχει ζητήσει να αποφεύγεται η επιλογή τουριστικών περιοχών για τη δημιουργία Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων.

Πηγή: 
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget