Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Instagram: Θα αυξήσει το χρονικό όριο στα βίντεο σε 60 δευτερόλεπταTo Instagram είχε ένα όριο 15 δευτερολέπτων στα βίντεο, αλλά αυτό θα αλλάξει, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το χρονικό όριο σε 60 δευτερόλεπτα.
Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι οι πλέον τα βίντεο έχουν αρχίσει να έχουν το χρονικό όριο 60 δευτερολέπτων σε ορισμένους χρήστες και ότι θα είναι διαθέσιμο για όλους τους επόμενους μήνες.
"Θέλουμε να σας προσφέρουμε διασκεδαστικούς, δημιουργικούς και ευέλικτους τρόπους για τη δημιουργία και παρακολούθηση των βίντεο στο Instagram. Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας, σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να πείτε αυτά που θέλετε μέσα σε βίντεο έως και 60 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι μία αναβάθμιση από τις πολλές που θα δείτε φέτος. Τους τελευταίους 6 μήνες, ο χρόνος παρακολούθησης που δαπανούς οι χρήστες στα βίντεο στο Instagram αυξήθηκε κατά 40%"
Eπίσης, θα υπάρχει και μια ακόμη δυνατότητα για τους χρήστες της εφαρμογής σε συσκευές iOS με τη δυνατότητα να δημιουργήσουν Multi-clip video από την φωτογραφική μηχανή σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω link.
Άρθρο από το thegreeksenergy.com
Πηγή: instagram.com

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top