PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τα Windows 10 τρέχουν σε 270 εκατομμύρια συσκευές

Τα Windows 10 τρέχουν σε 270 εκατομμύρια συσκευέςΗ Microsoft ανακοίνωσε σήμερα στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD ότι τα Windows 10, τρέχουν ήδη σε 270 εκατομμύρια συσκευές, λέγοντας ότι αυτή είναι η ταχύτερη έκδοση που έχει καταγραφεί ποτέ από οποιαδήποτε άλλη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος.
Τα τελευταία στοιχεία που παρέχονται από τη Microsoft κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο, όταν τα Windows 10 έτρεχαν σε 200 εκατομμύρια συσκευές, έτσι ώστε το συνολικό ποσοστό, έχει βελτιωθεί με περισσότερο από 70 εκατομμύρια μέσα σε μόλις 3 μήνες.
Η εταρεία δεν έχει προσφέρει λεπτομερή στοιχεία για να μας ενημερώσει πόσες από αυτές τις συσκευές ανήκουν σε καταναλωτές και πόσες σε επιχειρήσεις, αλλά η πρώτη κατηγορία είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος με δεδομένο το γεγονός ότι τα Windows 10 "πιέζουν" για την αναβάθμιση σε υπολογιστές με παλιότερο λειτουργικός σύστημα, όπως Windows 7 και 8 από την στιγμή που προσφέρεται ως δωρεάν αναβάθμιση.
Επιπλέον, η εταιρεία αποκάλυψε ότι υπήρξαν 50.0000.0000 επισκέψεις στο Windows store από την έναρξη των Windows 10, τονίζοντας σαφώς την ευκαιρία των προγραμματιστών να δημιουργήσουν εφαρμογές για το νέο λειτουργικό σύστημα.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget