Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Βαράει μεγάλο κανόνι το ελληνικό κράτος!Διαβάστε πόσες ημέρες έμειναν μέχρι να μείνουμε ταπί!!Οριακή επάρκεια των ταμειακών διαθεσίμων του κράτους, μέχρι τα μέσα Μαΐου.
Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς οι υποχρεώσεις της χώρας στο εσωτερικό (μισθοί, συντάξεις) αλλά και στο εξωτερικό τρέχουν χωρίς η Ελλάδα να έχει πάρει λόγω των παρατεταμένων διαπραγματεύσεων από την αρχή του 2016 ούτε ένα ευρώ.
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι η πορεία των φορολογικών εσόδων, αφού η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ ήταν στο τέλος Φεβρουαρίου.
Με δεδομένο ότι η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει άρα δεν έχει εισρεύσει στην ελληνική οικονομία ούτε ένα ευρώ από την δόση των 5,7 δισ. ευρώ που τη συνοδεύει το Δημόσιο αναγκάζεται από τη μία και μόνο δεξαμενή των φορολογικών εσόδων να πληρώνει τις υποχρεώσεις προς το εξωτερικό.
Τον Μάρτιο αποπλήρωσε 1,8 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ ενώ σε μηνιαία βάση πληρώνει 1,5 δισ. ευρώ σε μισθούς και συντάξεις. Επίσης, το ελληνικό δημόσιο κατέβαλε το πρώτο τρίμηνο του έτους τόκους 1,717 δισ. ευρώ και χρεολύσια 490 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top