Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Η είδηση για το Facebook Messenger που αγνοούσατε μέχρι σήμεραΗ εφαρμογή Facebook Messenger προσφέρει σε κάθε χρήστη του Facebook και μη, την δυνατότητα επικοινωνεί με φίλους του δωρεάν.
Όλα τα μηνύματα που λαμβάνει ένας χρήστης στο Facebook Messenger αποθηκεύονται κι εμφανίζονται στο φάκελο Inbox και το Other στο οποίο το Facebook επιλέγει να στέλνει τα ενοχλητικά μηνύματα χωρίς να ενοχλήσει το χρήστη.
Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι χρήστες είναι ότι η εφαρμογή διαθέτει ακόμα ένα κρυφό Inbox το οποίο ονομάζεται Message Requests κι εκεί πάνε μηνύματα από τρίτους, οι οποίοι δεν είναι φίλοι του χρήστη και στην ουσία η εφαρμογή του ζητάει έγκριση για να του τα προωθήσει στη συνέχεια στο Inbox του.
Αν και τις περισσότερες φορές τα μηνύματα αυτά που υπάρχουν στο κρυφό Inbox είναι είναι κυρίως Spam δεν αποκλείεται να υπάρχουν και μηνύματα από χρήστες που απλά δεν είναι φίλοι σας στο Facebook και η εφαρμογή τους έχει μπλοκάρει αυτόματα.
Τα μηνύματα αυτά μπορεί να τα βρει κάποιος πηγαίνοντας στην εφαρμογή του Messenger στα Settings στο μενού People και στη συνέχεια στο Message Requests

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top