PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





O Aξλ Ρόουζ είναι ο νέος frontman των AC/DC




O Aξλ Ρόουζ είναι ο νέος frontman των AC/DCΉταν πριν από ένα μήνα περίπου, όταν μέσα από την επίσημη σελίδα των AC/DC είχε γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Μπράιαν Τζόνσον αντιμετωπίζει ολική απώλεια ακοής και πρέπει να ακυρώσει όλες τις επερχόμενες συναυλίες του κατόπιν εντολής του γιατρού του, προκειμένου να μη χάσει την ακοή του.
Οι προσπάθειες που έγιναν από τότε για να μη χαθεί η περιοδεία της μπάντας, Rock or Bust, πυροδότησαν πολλά σενάρια με ένα από αυτά να θέλει νέο frontman του συγκροτήματος τον τραγουδιστή των Guns N’ Roses, Αξλ Ρόουζ.
Aυτό το σενάριο επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τους ΑC/DC, χθες 16/04, με επίσημη ανακοίνωσή τους μέσω της ιστοσελίδας τους.
Σε αυτήν ευχαριστούν τον Μπράιαν Τζόνσον για τη σημαντική συνεισφορά του όλα αυτά τα 35 χρόνια, του εύχονται ό,τι καλύτερο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με την ακοή του, ενώ σημειώνουν πως καταλαβαίνουν και σέβονται την απόφασή του να τερματίσει τις εμφανίσεις του προκειμένου να μη χάσει εντελώς την ακοή του.
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται στον Αξλ Ρόουζ δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ευτυχές το γεγονός ότι ο Αξλ Ρόουζ είχε την καλοσύνη να προσφέρει την υποστήριξή του ώστε να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το υπόλοιπο της περιοδείας μας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αξλ Ρόουζ έχει ήδη προγραμματίσει συναυλίες για την επανασύνδεση των Guns N’ Roses.
Έτσι, οι AC/DC θα συνεχίσουν την παγκόσμια περιοδεία Rock or Bust με τραγουδιστή τον Ρόουζ και πρώτο σταθμό τη Λισσαβόνα στις 7 Μαΐου και τελευταίο τη Δανία στις 12 Ιουνίου. Μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών στην Ευρώπη, ο Αξλ Ρόουζ θα ξεκινήσει (στις 23/06) τις συναυλίες του στην Αμερική για το reunion των Guns N’ Roses, Not In This Lifetime, ενώ οι 10 συναυλίες των AC/DC στις Η.Π.Α. αναβάλλονται για να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες, πάντα με τραγουδιστή των Αξλ Ρόουζ.
Πηγή: in.gr
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget