PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Από βδομάδα οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για απασχόληση σε 17 δήμους

Από βδομάδα οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για απασχόληση σε 17 δήμουςΑπό βδομάδα οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για απασχόληση σε 17 δήμουςΤην επόμενη εβδομάδα ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων ένταξης ανέργων στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που θα υλοποιηθούν σε 17 Δήμους της χώρας, θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.
Η πρόσκληση για την ενεργοποίηση του προγράμματος αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και θα αφορά στην πρόσληψη 3.737 ανέργων από τους συνολικά 6.918 που θα απορροφηθούν από τους 17 Δήμους.
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).
Οι ωφελούμενοι, θα απασχολούνται σε πενθήμερη εβδομαδιαία βάση, εκτός Κυριακής και νυχτερινών βαρδιών.
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
Οι 17 Δήμοι της Α' φάσης της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας είναι οι Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Αγρίνιου, Αμπελοκήπων– Μενεμένης, Άργους-Μυκηνών, Αρταίων, Ασπροπύργου, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κορδελιού-Εύοσμου, Κορινθίων, Παιονίας, Παύλου Μελά, Περάματος, Σαλαμίνος, Σιντικής και Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget