PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





4th THE PRINCE SUMMERWINE FESTIVAL 2016

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το THE PRINCE SUMMERWINE FESTIVAL σας υποδεχεται στην πλατεία του Mediterannean Cosmos την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρες 20.30-00:00.Στο κορυφαίο οινικό γεγονός του καλοκαιριού οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μουσικά και οινογευστικά happenings.
Μεταξύ άλλων η γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Νίκη Μηταρέα θα μαγειρέψει ζωντανά μενού με εδέσματα που μαγειρεύονται με κρασί, ενώ ο τηλεοπτικός Sommelier Βασίλης Γαλανός θα εξηγεί τις γευστικές αρμονίες των εδεσμάτων με το κρασί. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη.
Οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν κορυφαίους οινοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα σε νέες και παλαιότερες εμφιαλώσεις, να τις συνδυάσουν με τα πριγκιπικά εδέσματα του The Prince Barserie, και να επιλέξουν, αλλά και να αγοράσουν τα κρασιά που θα τους συνοδεύουν στις ωραιότερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.
Κάθε επισκέπτης με την είσοδό των 5€ θα παραλαμβάνει ένα ποτήρι γευσιγνωσίας, καθώς και το ειδικό έντυπο παρουσίασης των παραγωγών και των κρασιών, με το οποίο θα καθοδηγείται στην εκδήλωση.
Το Summerwine Festival θα συνοδεύσουν μουσικά οι EMIGRE, καθώς και η μπάντα της ταλαντούχας τραγουδίστριας Μαρίας Μούρτζου.
Την εκδήλωση διοργανωνουν το The Prince Braserrie, το blog krasiagr.com και ο πολυχώρος κρασιού The Winehouse.
Σας περιμενουμε !
Περισσότερες πληροφορίες:

Στέφανος Γούναρης, Τηλ 6974771277, theprincebarsserie@yahoo.gr Ανέστης Χαϊτίδης, Τηλ.6942222483, ahaitidis@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget