PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η νίκη στη Δαλάκα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Η νίκη στη Δαλάκα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ολοκληρώσει με δύο νίκες την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφού μετά την ανέλπιστη νίκη της στα 100 μ., τερμάτισε πρώτη στο βασικό της αγώνισμα τα 400 μ. εμπόδια.

Η αθλήτρια του Κώστα Μαρκόπουλου παρά το γεγονός ότι έκανε κάποια λάθη στην τελική ευθεία κατάφερε να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού με το αξιόλογο 58.43, επίδοση οριακά στο ατομικό της ρεκόρ (58.29). Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε η νεάνιδα Δήμητρα Γναφάκη που κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό στα τελευταία μέτρα να τερματίσει δεύτερη με 58.51 και να γίνει η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Κύδωνα Χανίων βελτίωσε το 58.89 της Εφης Θεοδώρου από τις 23 Ιουνίου του 2012. Μάλιστα η Θεοδώρου ήταν στη σημερινή κούρσα και ήταν εκείνη που έμεινε τελικά στην τρίτη θέση με 58.64.
"Είμαι χαρούμενη, έψαχνα να κάνω καλούς χρόνους για να διεκδικήσω θέση στη σκυτάλη. Χαίρομαι που κατάφερα κάτι τέτοιο. Εκανα τεχνικά λάθη στην σημερινή κούρσα που αν τα βελτιώσω θα κάνω καλύτερες επιδόσεις", είπε η Δαλάκα, που θα θέλει να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η Δαλάκα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της διοργάνωσης στην Ελλάδα, που καταφέρνει να κατακτήσει τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε 100 μ. και 400 μ. εμπόδια.

Κατερίνα Δαλάκα 100m Τελικός Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 2016
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 18,19/6/2016 Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget