PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Vinyl in the City: Υπαίθριο παζάρι δίσκων στο Πεδίον του Άρεως

Vinyl in the City: Υπαίθριο παζάρι δίσκων στο Πεδίον του Άρεως Υπαίθριο παζάρι δίσκων στο Πεδίον του Άρεως Το Πεδίον του Άρεως με δωρεάν είσοδο για όλους, θα μετατραπεί πιλοτικά σε ένα μουσικό χωριό και θα υποδεχθεί 40 σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα!Στο πλαίσιο της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, ένα μεγάλο παζάρι δίσκων θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε υπαίθριο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.

Το Πεδίον του Άρεως με δωρεάν είσοδο για όλους, θα μετατραπεί πιλοτικά σε ένα μουσικό χωριό και θα υποδεχθεί 40 σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα σε δύο stages, ιδιώτες και γνωστά δισκοπωλεία στο πλαίσιο του Vinyl in the City αλλά και χειροτέχνες του Ash In Art.
Επίσης, στην ίδια πλατεία του Πεδίον Άρεως θα εμφανιστούν χοροθεατρικές ομάδες, ακροβάτες και ξυλοπόδαροι, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις, body painting, θεματικές δράσεις, γευσιγνωσία, workshops, express bazaar και πολλά happenings.

Τα live θα αρχίζουν στις 8 το απόγευμα και θα διαρκούν ως τα μεσάνυχτα την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλείσιμο της αυλαίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις αγαπημένων καλλιτεχνών. Tο Vinyl in the City θα λειτουργεί από τις 17.00-00.00 και τις τρεις ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget