PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σε κρίσιμη κατάσταση η δημοτική αστυνομικός που τραυματίστηκε σε κόντρα οδηγών

Σε κρίσιμη κατάσταση η δημοτική αστυνομικός που τραυματίστηκε σε κόντρα οδηγώνΚρίσιμη παραμένει η κατάσταση της δημοτικής αστυνομικού η οποία χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια άγριας κόντρας δυο νεαρών οδηγών, μέρα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.
Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες ταχύτητας με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα. Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά, για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα την διασταύρωση μικρά παιδιά. Το τρελό αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως έσπασε και τρία κολωνάκια που ξανά τοποθέτησε άμεσα ο δήμος.
Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά να πάνε από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, στο σπίτι της γυμναστικής.
Χάρη στη δημοτική αστυνομικό, κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε τίποτα. Τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού.
Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι δημοτικοί αστυνομικοί ετοίμασαν φάκελο για το υπουργείο Εσωτερικών, με περιστατικά που δημοτικοί αστυνομικοί έπεσαν θύματα βίας, την ώρα της υπηρεσίας, ζητώντας την αναγνώριση της εργασίας τους, ως επικίνδυνης.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget