PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οι ΜΑΝΙΤΑΡΟΦΙΛΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οργανωμουμε την πρωτη γιορτη μας τις ''ΜΑΝΙΤΑΡΟΜΕΡΕΣ''


Οι ΜΑΝΙΤΑΡΟΦΙΛΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οργανωμουμε την πρωτη γιορτη μας τις ''ΜΑΝΙΤΑΡΟΜΕΡΕΣ''
...Σας περιμενουμε στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ να μαζεψουμε παρεα μανιταρια με εμπειρους συλλεκτες απο τα πανεμορφα Πιερια Ορη, να δοκιμασουμε τις μανιταροληχουδιες απο τα μαγικα τηγανια του ΦΩΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ'Ι'ΔΗ, τα μανιταρομαγειρεματα του executive chef ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της ομαδας του και να διασκεδασουμε με την φανταστικη μουσικη των ΜΑΝΙΤΑΡΟΚ!!!!.. Το αναλυτικο προγραμμα ειναι : 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 18και30 στο σχολειο του Ελατοχωριου ομιλια του ιατρου ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ με θεμα '' το Γανοδερμα στην ιατρικη πραξη''.---19και30' cooking show του Φωτη Παρασκευαιδη στην πλατεια του Παλιου Χωριου---Στη συνεχεια οι ταβερνες του χωριου θα εχουν ατοιμασει για μας γευστικα πιατα με μανιταρια και οχι μονο!!!!.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9.30'-10 δημιουργια ομαδων για την συλλογη μανιταριων στο δασος των Πιεριων, που περιβαλλει το Ελατοχωρι, με την συνοδεια εμπειρων Μανιταροφιλων , εκθεση και αναγνωριση αυτων με την επιστροφη!!!. Σημεια συναντησης η πλατεια του παλιου Ελατοχωριου και το ξενοδοχειο 'ΣΕΜΕΛΗ'---18.00' σεμιναριο ''ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΝΙΤΑΡΟΦΙΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κο Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, στην συνεδριακη αιθουσα του ΣΕΜΕΛΗ.---
20.30' στην αυλη του ξενοδοχειου με θεα τον Ολυμπο!,συναυλια των ''ΜΑΝΙΤΑΡΟΚ'' και μανιταρομαγειρεματα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της ομαδας του!!!.
ΚΥΡΙΑΚΗ 9.30' ελευθερες ομαδες συλλογης ,εκθεση και αναγνωριση των μανιταριων στο ξενοδοχειο ΣΕΜΕΛΗ.--Στο χωρο του Σεμελη θα λητουργει αγορα παραδοσιακων προιοντων και προιοντα μανιταριων.Ευνοικες τιμες για την διαμονη σας στα ξενοδοχεια του ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ για τις 'ΜΑΝΙΤΑΡΟΜΕΡΕΣ''!!!.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΤΗΛ.6973772685
 και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.6948289240

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget