Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Eλικόπτερο Απάτσι Κατέπεσε στη Βόρεια Ελλάδα
Ελικόπτερο τύπου Απάτσι, που συμμετείχε στην στρατιωτική άσκηση Σάρισα 2016, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην βόρειο Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν νεκροί, ενώ οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.
Το ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού κατέπεσε στις 9 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης, ενώ εκτελούσε πτήση στο πλαίσιο της άσκησης ΣΑΡΙΣΑ 2016.
Η άσκηση «ΣΑΡΙΣΑ 2016» είναι μια εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας, που ξεκίνησε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί στις 23 του μηνός.
Η άσκηση η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά-Σκεπαστού-Σοχού-Σταυρού-Σκεπαστού, έχει ως βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς την εξάσκηση στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, την εφαρμογή διαδικασιών, την ενάσκηση διοίκησης και ελέγχου, την δοκιμή και αξιολόγηση οπλικών συστημάτων καθώς και την συνεργασία με συμμαχικές δυνάμεις. Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ως Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών θα λάβει χώρα η τελική φάση της άσκησης στην παραλία «ΒΡΑΣΝΩΝ» και στο Πεδίο Βολής & Ασκήσεων «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ»
Φώτο απο:zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top