PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το μυστικό όπλο του Ουζουνίδη: Ο γυμναστής με τους λιγότερους τραυματισμούς!

Το μυστικό όπλο του Ουζουνίδη: Ο γυμναστής με τους λιγότερους τραυματισμούς!Ποιος είναι ο γυμναστής που φέρνει μαζί του στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ποιο ήταν το μοναδικό του επίτευγμα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στον Πανιώνιο. Ο Κατερινιώτης Nίκος Γιάγκου, προπονητής φυσικής κατάστασης που θα έχει μαζί του στο «τριφύλλι» ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στον χώρο. Πρόκειται για έναν ανερχόμενο γυμναστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διαγράψει μία πορεία σε αρκετές ομάδες. Έχει παρακολουθήσει πολλά παγκόσμια και διεθνή συνέδρια, ενώ μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Με εφόδια λοιπόν τη γνώση τριών ξένων γλωσσών που αποτελούν κι εκείνες με τις οποίες μπορεί να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια πάνω στο είδος του, όπου έχουν παρουσιαστεί και πολλές επιστημονικές έρευνες του πάνω στο αντικείμενο.
Ο Παναθηναϊκός που έχει χτυπηθεί ανελέητα την τρέχουσα σεζόν από τους τραυματισμούς, πέφτει στα χέρια του κατάλληλου ανθρώπου που ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα σε τέτοιο βαθμό. Στην Super League της προηγούμενης περιόδου, ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα με τους λιγότερους χαμένους αγώνες στην κατηγορία από τραυματισμούς, ενώ οι σοβαροί τραυματισμοί (από μία αγωνιστική και πάνω) κυμάνθηκαν σε μονοψήφιο νούμερο. Επίτευγμα μοναδικό, αν αναλογιστεί κανείς και τις συνθήκες των γηπέδων στις οποίες αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες.
Ο 28χρονος γυμναστής έχει σπουδάσει στη Ρώμη πάνω στο αντικείμενο του και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη δουλέψει μεταξύ άλλων στον Αχαρναϊκό, τον Άρη, τον Αιγινιακό, ενώ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη το καλοκαίρι του 2015 για να είναι στο τιμ του την περασμένη σεζόν.
Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget