PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ακόμα ένα θύμα του 2016 κυριολεκτικά 10 λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου

Ακόμα ένα θύμα του 2016 κυριολεκτικά 10 λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου
Χρειάστηκαν μόνο δύο τραγούδια για να φέρουν την καταστροφή: μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, η Μαράια Κάρεϊ υποδέχτηκε το νέο έτος με ένα μεγαλειώδες φιάσκο σε πλέιμπακ.
Η 36χρονη ντίβα της ποπ είχε προσκληθεί να ερμηνεύσει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι δύο τραγούδια της, το Emotions και το We Belong Together. Η εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά από το δίκτυο ABC.
Τα προβλήματα άρχισαν αμέσως, καθώς τα ηχεία που είχαν τοποθετηθεί στη σκηνή για να μπορεί η η τραγουδίστρια να ακούει τη φωνή της προφανώς δεν λειτουργούσαν. Η Κάρεϊ ζήτησε να τα ανοίξουν ενώ προσπαθούσε μάταια να συγχρονιστεί με το κομμάτι που έπαιζε σε πλέιμπακ.

Κάποια στιγμή εγκατέλειψε την προσπάθεια και έβαλε το χέρι στη μέση. «Θα αφήσω το κοινό να τραγουδήσει, εντάξει;» είπε.
Για τα επόμενα δευτερόλεπτα, μέχρι να τελειώσει το κομμάτι, οι χορευτές προσπαθούσαν να συνεχίσουν το νούμερο αλλά έμοιαζαν να μην καταλαβαίνουν τι συνέβαινε.
Το δεύτερο τραγούδι ξεκίνησε κανονικά, μέχρι που εμφανίστηκε νέο τεχνικό πρόβλημα και η Κάρεϊ σταμάτησε να τραγουδάει. Το κομμάτι συνέχισε όμως να παίζει.
«Shit happens» έγραψε αργότερα η ντίβα στο Twitter. Ευτυχισμένος και υγιής ο νέος χρόνος σε όλους. Πρόποση σε περισσότερα πρωτοσέλιδα το 2017».
Πολλοί, βέβαια, δεν έχασαν την ευκαιρία να χλευάσουν την τραγουδίστρια στο Twitter. «Ακόμα ένα θύμα του 2016 κυριολεκτικά 10 λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου» έγραψε ο χρήστης Ουίλιαμ Βερτσέτι.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget