PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣΣε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Το λατρεμένο βουνό των Πιεριων είναι έτοιμο να υποδεχθεί του λάτρεις του χειμερινού σκι. Οι πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου βρίσκονται σε λειτουργία.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου το συναντάμε στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων, στη θέση "Παπά Χωράφι", και σε υψόμετρο 1450μ. Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με καταπληκτική θέα προς τον Όλυμπο και τον Αλιάκμονα. Απέχει μόλις 8 χλμ. από το γραφικό χωριό Ελατοχώρι, 36 χλμ. από την Κατερίνη ,474 χλμ. από την Αθήνα, 105χλμ από την Θεσσαλονίκη και 120χλμ από την Λάρισα.
Στη βάση του Χιονοδρομικού κέντρου υπάρχει, το φιλόξενο Elato Chalet έτοιμο να σας υποδεχθεί στις ζεστές γωνιές του για καφέ, ποτό και εκλεκτό φαγητό. Οι καλόγουστοι χώροι του, εναρμονισμένοι με το φυσικό τοπίο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.
Επίσης, υπάρχουν καταστήματα πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού και ειδών χιονοδρομίας και σχολή σκι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργεί και ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για πρώτες βοήθειες με μόνιμο γιατρό σε καθημερινή βάση.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ΧΚ:
Καιρός: ομιχλώδης με ορατότητα στα 60 μέτρα Σε λειτουργία: ΝΑΙ
Αναβατήρες: 5/5
Πίστες: 10/10
Ύψος χιονιού: 50cm βάση - 55cm μέση - 60cm κορυφή
Δρόμος: Ανοιχτός με αλυσίδες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget