PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Αυτό το Σάββατο (18/2), στο Semeli Resort

Αυτό το Σάββατο (18/2), στο Semeli Resortθα έχουμε την ευτυχή ευκαιρία να φιλοξενήσουμε το Κτήμα Μυθικό Βουνό.
Η οινοποιία διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στην παραγωγή ελληνικών κρασιών εξαιρετικής ποιότητας, με έδρα το γραφικό Λιτόχωρο. Η λειτουργία του Κτήματος Μυθικό Βουνό ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια με όραμα την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των κρασιών της περιοχής. Σήμερα, σε μια προσπάθεια αναγέννησης του αμπελώνα των παππούδων τους, ο Σάκης Γραμματόσης και οι δύο γιοί του, ο Γιάννης – απόφοιτος οινολογίας Μπορντώ – και ο Παναγιώτης – φοιτητής στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ συνεχίζουν να μοιράζονται την αγάπη και τις γνώσεις τους για το καλό ελληνικό κρασί, με όλο τον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα για την παρουσίαση του Κτήματος Μυθικό Βουνό στο https://www.facebook.com/events/218604041939224/
#MuthikoBouno #MountainSessions III #GiortiKrasiou #WineFestival #Elatochori #SemeliResort #Winetasting #SpecialMenu #Lefkothea #AgedSpirits #LiveMusic #Pieria
Η γκάμα των προϊόντων του κτήματος απαρτίζεται από πολλές διαφορετικές ετικέτες κρασιών, που είναι αποτελέσματα ιδιαίτερης οινοποίησης, η οποία πραγματοποιείται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα τους. Συγκεκριμένα, στον αμπελώνα καλλιεργούνται ελληνικές ποικιλίες όπως Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Αγιοργείτικο, Φτελιά, καθώς και διεθνείς όπως Chardonnay, Syrah, Cabarnet, Sauvignon και Merlot.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget