Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

Pierias News - Νεα Πιεριας

Pierias News - Νεα Πιεριας
PIERIAS NEWS - Ότι Συμβαίνει Τώρα...

Αυτό το Σάββατο (18/2), στο Semeli Resortθα έχουμε την ευτυχή ευκαιρία να φιλοξενήσουμε το Κτήμα Μυθικό Βουνό.
Η οινοποιία διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στην παραγωγή ελληνικών κρασιών εξαιρετικής ποιότητας, με έδρα το γραφικό Λιτόχωρο. Η λειτουργία του Κτήματος Μυθικό Βουνό ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια με όραμα την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των κρασιών της περιοχής. Σήμερα, σε μια προσπάθεια αναγέννησης του αμπελώνα των παππούδων τους, ο Σάκης Γραμματόσης και οι δύο γιοί του, ο Γιάννης – απόφοιτος οινολογίας Μπορντώ – και ο Παναγιώτης – φοιτητής στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ συνεχίζουν να μοιράζονται την αγάπη και τις γνώσεις τους για το καλό ελληνικό κρασί, με όλο τον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα για την παρουσίαση του Κτήματος Μυθικό Βουνό στο https://www.facebook.com/events/218604041939224/
#MuthikoBouno #MountainSessions III #GiortiKrasiou #WineFestival #Elatochori #SemeliResort #Winetasting #SpecialMenu #Lefkothea #AgedSpirits #LiveMusic #Pieria
Η γκάμα των προϊόντων του κτήματος απαρτίζεται από πολλές διαφορετικές ετικέτες κρασιών, που είναι αποτελέσματα ιδιαίτερης οινοποίησης, η οποία πραγματοποιείται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα τους. Συγκεκριμένα, στον αμπελώνα καλλιεργούνται ελληνικές ποικιλίες όπως Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Αγιοργείτικο, Φτελιά, καθώς και διεθνείς όπως Chardonnay, Syrah, Cabarnet, Sauvignon και Merlot.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top