PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Όμως πάντα υπάρχει ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα στον Έλληνα


Όμως πάντα υπάρχει ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα στον Έλληνα
Όλοι γνωρίζουμε τις εποχές που ζούμε και βιώνουμε. Με τις δυσκολίες και τις λίγες ευκαιρίες. Όμως πάντα υπάρχει ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα στον Έλληνα. Γι αυτο δυο ανερχόμενα ελληνικά Brand, Battito del Cuore & NBROS. Jewellery, ειναι αυτα που μας υπενθυμίζουν πως ο Έλληνας εχει όρεξη, μεράκι και όραμα καθώς δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τα πρότυπα ξένων μεγάλων κολλοσών.
Ο Βασίλης Πέτρου, Έλληνας σχεδιαστής και ιδρυτής της Battito del Cuore, δίνει πολύ έμφαση στο πρότυπο T-Shirt, με δικες του ιδιαίτερες κι έξυπνες ιδέες στη σχεδίαση και την εμφάνιση του ρούχου. Η NBROS. ειναι ενα Brand που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 16',απο δυο αδέρφια τον Σπύρο και τον Χάρη. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.
Πρωτότυπη σχεδίαση, για άντρες και γυναίκες και είναι σίγουρα η elegant πινελιά στο ντύσιμο του καθενός. Όραμα τους ειναι να διαφημίσουν την χώρα μας, μέσω της δουλειάς τους και να δώσουν την ένταση και το σεβασμό δύο Ελλήνων σχεδιαστών προς το κοινό τους μέσω των κοσμημάτων τους. Το μέλλον ειναι εδώ, για δύο ελλήνικες μάρκες, που η μία ανακάλυψε την άλλη μέσω της καλής δουλειάς και της ελληνικής ταυτότητας, δείχνοντας στον κόσμο, πως μέσω της συνεργασίας, το Ελληνικό ταλέντο προοδέυει και δημιουργεί νέους ορίζοντες για τους νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να δημιουργήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget