PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο «αφανής» ήρωας της τεσσάρας!

Ο «αφανής» ήρωας της τεσσάρας!
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τα εύσημα πηγαίνουν στον «αφανή» ήρωα, τον Νίκο Γιάγκου.
Ομολογουμένως, σπανίως γίνονται τέτοιου είδους αναφορές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και πιο συγκεκριμένα, στον προπονητή φυσικής κατάστασης ενός συλλόγου. Ωστόσο, ο Νίκος Γιάγκου ήταν ίσως η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για φέτος.
Μετά τη φυγή του Αντρέα Στραματσιόνι από τον «πράσινο» πάγκο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι βοηθοί ανέβαλαν να διαχειριστούν ένα χάος. Παίκτες χωρίς νοοτροπία και χωρίς φυσική κατάσταση, άρα και χωρίς τρεξίματα.
Σήμερα όμως είδαμε έναν Παναθηναϊκό να τρέχει και να πιέζει σε όλο το γήπεδο, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Αρκάδες. Οι «πράσινοι» «έπνιξαν» τους αντιπάλους τους με συνεχόμενο πρέσινγκ και τους δεν τους επέτρεψαν να πάρουν «ανάσα». Οι ποδοσφαιριστές του «Τριφυλλιού» έβγαλαν τα απαραίτητα τρεξίματα που τους έλειπαν και δημιουργούσαν συνέχεια επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Ντοναρούμα.
Μάλιστα, αυτό έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τα σημάδια της δουλειάς του Νίκου Γιάγκου να φαίνονται στο χορτάρι. Για τον λόγο αυτό, ο νεαρός προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδα είναι ο «αφανής» ήρωας της τεσσάρας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget