PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, οι Melisses, είναι αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της επιτυχίας!

Το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, οι Melisses, είναι αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της επιτυχίας!
Το τραγούδι που αγαπήθηκε φέτος όσο κανένα, «Το Κύμα», βρίσκεται για περισσότερο από ένα μήνα στο Νο1 του Official IFPI Airplay Chart by MediaInspector, σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και με περισσότερα από 10+ εκατομμύρια προβολές στον YouTube, σε λιγότερο από 5 μήνες, είναι η απόλυτη επιτυχία των τελευταίων χρόνων!
Η Απόλυτη επιτυχία για τις Melisses:
Λίγο η μαγευτική μουσική από τις Melisses, λίγο οι πρωτότυποι στίχοι της Ζώζης Φράγκου, λίγο η εξαίρετη σκηνοθεσία του Δημήτρη Δρόσινου ανέβασαν το κομμάτι στην κορυφή των νέων κλιπς και το κράτησαν εκεί. Ο Χρήστος Μάστορας μας αφηγείται μια ιστορία αγάπης που σαν κύμα τον παρασύρει εδώ κι εκεί. Μέσα από εικόνες που θυμίζουν ταινία ταξιδεύουμε μαζί του και γευόμαστε τόσο το αλμυρό νερό του έρωτα όσο και την γλυκιά γαλήνη που κρύβει η αγκαλιά του αγαπημένου μας.
Παράλληλα το μεγαλύτερο πάρτι της νυχτερινής Αθήνας, ο απόλυτος προορισμός, το BOX ATHENS που εμφανίζονται οι Melisses, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τους OtherView, την Josephine και τον Dj Young συνεχίζει τις Sold Out εμφανίσεις του, μέχρι 6 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget