Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006

Σώοι 7 επιβάτες που είχαν χαθεί στον ΌλυμποΑίσιο τέλος είχε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης επτά ορειβατών στον Όλυμπο που έχασαν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα να χαθούν στην περιοχή της Σκούρτας, που βρίσκεται στα 2.845 μέτρα.
Συγκεκριμένα, οι ορειβάτες, κατηφορίζοντας από την κορυφή της Σκούρτας προς το καταφύγιο της Πετρόστρουγκας, χάθηκαν και κατέληξαν σε επικίνδυνα μονοπάτια στη θέση Κόκαλα. Στις 20.00 ενημέρωσαν τηλεφωνικά το καταφύγιο και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που βρίσκονταν εκεί, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, η οποία τέθηκε σε επιφυλακή. Συγχρόνως, σε ετοιμότητα τέθηκαν και οι εθελοντές του Τμήματος Ορεινής Διάσωσης της ΕΟΔ.
Στις 21.30 τα μέλη της ΕΟΔ εντόπισαν τους ορειβάτες από τα σινιάλα των φακών τους και, αφού κατέβηκαν στη χαράδρα όπου είχαν χαθεί, τους βοήθησαν να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. Να σημειωθεί ότι προκειμένου να τους προσεγγίσουν χρειάστηκε να σκάψουν μέρος του πάγου που κάλυπτε την περιοχή της χαράδρας.
Η επιχείρηση έληξε με επιτυχία και οι ορειβάτες κατάφεραν να φτάσουν με ασφάλεια στο καταφύγιο της Πετρόστρουγκας

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top