PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Παραιτήθηκε τελικά ο επόπτης που έκανε το λάθος στον τελικό Κυπέλλου

Παραιτήθηκε τελικά ο επόπτης που έκανε το λάθος στον τελικό ΚυπέλλουΑυτό που είχε δηλώσει μετά τον τελικό Κυπέλλου, ότι θα παραιτηθεί για το λάθος που έκανε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, να μην υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ του 2-1, Πέδρο Ενρίκε, έκανε τελικά πράξη ο Γιώργος Καλφόγλου. Με επιστολή που έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο επόπτης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διαιτησία. Επίσης, ζήτησε και συγγνώμη για το λάθος του.
Είχε προηγηθεί σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Τα Νέα, στο οποίο αναφερόταν ότι τελικά ο βοηθός διαιτητή στο παιχνίδι του Βόλου σκεφτόταν να μην παραιτηθεί, καθώς -όπως αναφερόταν- «δεν έχω μάτια σαύρας για να βλέπω παντού».
Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται:
Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.
Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του.


Πηγή

 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget