PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οριστικά στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο ο τελικός με διαιτητή Κομίνη

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο ο τελικός με διαιτητή ΚομίνηΟριστικά το Σάββατο (6/5) και ώρα 20:30 με έδρα το Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στην αποψινή (3/5) σύσκεψη, η οποία έβαλε τέλος στα σενάρια αναβολής
Θυμίζουμε ότι είχε κατατεθεί αίτημα από το κλιμάκιο που έχει αναλάβει τις εργασίες στο στάδιο να αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη ο αγώνας.
Παράλληλα, υπήρξε προφορική πρόταση από την Αστυνομία να ξεκινήσει νωρίτερα (και συγκεκριμένα στις 18:00) ώστε να ελέγξει καλύτερα στο φως της ημέρας τυχόν «παρατράγουδα».
Παρόλα αυτά τίποτα δεν θα αλλάξει από το αρχικό πλάνο. Κι αυτό διότι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τέθηκαν μεν τα συγκεκριμένα ζητήματα στο τραπέζι, αλλά συμφωνήθηκε ο τελικός να διεξαχθεί κανονικά το προσεχές Σάββατο στην προγραμματισμένη ώρα (20:30).
Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες αφού την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα πλέι οφ ενώ υπάρχουν φυσικά και οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στις αρχές Ιουνίου.
Έτσι, οι εργασίες για να είναι το γήπεδο έτοιμο θα πραγματοποιηθούν με πυρετώδεις ρυθμούς.
Κομίνης ο άρχοντας του τελικού
Στο μεταξύ η ΕΠΟ γνωστοποίησε τη διαιτητική ομάδα που θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το Σάββατο (6/5, 20:30). Διαιτητής επιλέχθηκε ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας.
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Χρ. Μπαλτάς (Αχαΐας), Γ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
4ος Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών).
Επιπρόσθετοι Διαιτητές: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δ. Θάνος (Γρεβενών).
Παρατηρητής: Γ. Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget