PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι για το θάνατο του αγοριού

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι για το θάνατο του αγοριούΠερισσότεροι από 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες συμμετείχαν σε γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή των Αχαρνών για τον εντοπισμό του άγνωστου που πυροβολούσε άσκοπα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από αδέσποτη σφαίρα 11χρονος μαθητής, στο 6ο δημοτικό σχολείο.
Αργά το βράδυ της Παρασκευής και στο πλαίσιο της επιχείρησης των αρχών είχαν πραγματοποιηθεί 22 κατ΄οίκον έρευνες, 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά.
Επιπλέον έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, 1 κάλυκας 7.62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπου και 7 κάλυκες κυνηγητικού όπλου.
Οι προσαχθέντες εξετάζονται για την περίπτωση που γνωρίζουν κάτι για γλέντι ή άλλη εκδήλωση, κατά την οποία έπεσαν πυροβολισμοί την επίμαχη ώρα, οπότε και δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ο μικρός μαθητής.
Οι έρευνες των αστυνομικών, με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, εστιάζονται στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά και στον οποίο μπήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και περνούν από «ψιλό κόσκινο» ολόκληρο τον χώρο, σπιθαμή προς σπιθαμή.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της Αστυνομίας, καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να ολοκληρωθεί με θετική έκβαση η έρευνα. Για το λόγο αυτό υπήρξε πραγματικός αποκλεισμός στην περιοχή από δυνάμεις τάξης και ασφάλειας, τις Ειδικές Δυνάμεις, ομάδες ΔΙΑΣ, διμοιρίες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και από την αστυνομία της Δυτικής Αττικής.
Πάντως οι μέχρι τώρα έρευνες οδηγούν σε συγκεκριμένο χώρο μέσα στον οικισμό, όπου πιθανολογείται ότι έχουν πέσει οι πυροβολισμοί.
Μοιραίο γλέντι;
Αιτία για τον τραγικό θάνατο του 10χρονου αγοριού στο Μενίδι ίσως να ήταν ένα μοιραίο γλέντι για τη μη προφυλάκιση δύο γυναικών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για κατοχή ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το Βήμα, συγγενής των δύο γυναικών φέρεται να πυροβόλησε στα τυφλά κατά τη διάρκεια του γλεντιού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 10χρονου μαθητή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget