PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ46ο Φεστιβάλ Ολύμπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Θέατρο Δίου 18-8-2017
Συναυλία με την γνωστή ερμηνεύτρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, στις 9:00 μ.μ. στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Η ιδιαίτερα αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια, θα παρουσιάζει τις παλιές και νέες της επιτυχίες. Ηφωνή, το ήθος, η ερμηνευτική της δεινότητα, η σκηνική παρουσία και η πληθωρική της προσωπικότητα την καθιστούν πια ως μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής που έχει αντίκρισμα σε ένα ευρύ κοινό.
Η Ελεωνόρα θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!
Μια ερμηνεύτρια που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας.
Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!
Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:
Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.
Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Προπώληση: 13 ευρώ.
Ανέργων-Πολυτέκνων-Παιδικά-Φοιτητικά-ΑΜΕΑ: 10 ευρώ.
Σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Ολύμπου.
1.Κεντρικό Περίπτερο Ενημέρωσης και Προπώλησης εισιτηρίων Φεστιβάλ Ολύμπου. Αρεοπαγίτου και Σολωμού γωνία (πρώην Aspis Bank), Κατερίνη (Τηλ.2351076041)
2.Βιβλιοπωλεία Κατερίνης: «Μάτι» Αβέρωφ 4 (τηλ 2351031275) και «Νέστωρ» Κανάρη 5 τηλ (2351036024).
3Πρακτορείο Τύπου ΚΑΨΑΛΗ, Λιτόχωρο Πιερίας (2352083400)
4.Αναψυκτήριο Αρχαιολογικού Πάρκου Δίου (Τηλ.2351053484)
5.«Το Βιβλιοπωλείο» ΑΜΑΝΑΤΗΣ, Πλαταμώνας Πιερίας (2352042606)
6.Γραφείο πληροφοριών, Λεπτοκαρυά Πιερίας (2352031858).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget