Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες με χαμόγελα 11 με 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη!!!Στην ερώτηση: "Πόσο αξίζει το χαμόγελο ενός παιδιού;" είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει μια μόνο απάντηση. Ένα όμως είναι απόλυτα σίγουρο. Ότι η αξία ενός παιδικού χαμόγελου είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!
Έτσι το Kapa-News και η ομάδα του αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αλλά και με την βοήθειά σας, να γεμίσει τις σχολικές τσάντες των παιδιών της Πιερίας που βρίσκονται σε ανάγκη, με χαμόγελα!
Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία μέχρι και το Σάββατο στις 16 Σεπτεμβρίουσας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη να μαζέψουμε σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών σε ανάγκη!
Η εβδομάδα από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου λοιπόν, είναι αφιερωμένη στην συλλογή σχολικών ειδών, (καινούριων ή και μεταχειρισμένων (σε καλή κατάσταση όμως). Καθημερινά από το πρωί στις 10:00έως το μεσημέρι στις 14:00 και τ' απογεύματα που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα (δηλ. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή) θα σας περιμένουμε από τις 18:00 μέχρι τις 21:00
Θυμηθείτε... Όσα περισσότερα χαμόγελα μοιράσουμε με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ βοήθεια στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τόσο ομορφότερος θα είναι ο τόπος μας αύριο...

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top